Nieuwe leden

Welkom bij de Fotogroep Reuver.

We zijn verheugd dat je belangstelling bezit voor fotografie en hetgeen Fotogroep Reuver zoal doet. In drie woorden samengevat is dit: Passie voor Fotografie!
Meer hoeft en minder willen we niet.

Hoe geven we vorm en inhoud aan deze passie en wat kunnen we voor jou en voor elkaar betekenen?

Fotogroep Reuver is een kleine informele vereniging (tot ongeveer 15 leden). We willen als vereniging een platform zijn voor zowel de meer ervaren als startende amateurfotografen. Elkaar stimuleren om zichzelf te verbeteren. Dit doen we door het organiseren van clubavonden, workshops, foto uitstapjes, uitwisseling met naburige fotoclubs, lezingen, exposities, etc. Maar ook door kennis met elkaar te delen, op de clubavonden zelf of daarbuiten door bijvoorbeeld samen op stap te gaan met de camera.

Twee maal per maand is er een vaste clubavond waar we elkaars foto’s (print of digitaal) bespreken, het kunnen foto’s zijn gemaakt aan de hand van een vooraf bepaald thema maar ook vrij werk. Tevens kunnen er op deze avonden ook workshops of lezingen worden georganiseerd. Het actuele jaarprogramma kun je  op deze site bekijken.
We beseffen dat niet ieders fotografisch know-how, ervaring en interesse gebied gelijk is en dat vormt juist de basis voor inspiratie voor onze foto-ontwikkeling naar foto’s met zeggingskracht! Ongeacht met welke camera (spiegelreflex, systeem, telefoon etc.) deze ook gemaakt zijn.

Wat mag je als aspirant lid van ons verwachten?
De eerste 2-3 maanden kun je kosteloos deelnemen aan de clubavonden zodat je rustig kunt bepalen of Fotogroep Reuver iets voor jou is. In de begin periode wordt er in onderling overleg ook een mentor toegewezen aan aspirant leden, we zijn er namelijk voor elkaar. De mentor maakt je wegwijs en je kunt er met je vragen terecht.
Besluit je lid te worden dan betaal je lidmaatschapsgeld (€ 80,00 p.j.) , hiervoor ben je dan tevens lid van de landelijke Fotobond en Fotobond Limburg. Dit geeft je nog extra mogelijkheden zoals deelname aan specifieke cursussen, foto wedstrijden etc.

Is je interesse gewekt en wil je onze clubavond bezoeken, meld je dan aan via mail  fgrsecretaris@gmail.com of telefonisch 06-23433769.

Fotogroep Reuver