Kim Bellen

pasfoto Kim fgrEind 2016 wilde mijn vrouw graag een camera kopen om mooie foto’s te kunnen maken van onze kinderen. Eenmaal de camera gekocht werd ik gebeten door het fotografievirus. Ik heb heel veel geleerd door tijdschriften en tutorials te lezen. Het liefste kijk in de hele dag door naar tutorials van Serge Ramelli op youtube. Van hem heb ik geleerd om foto’s te bewerken in lightroom en photoshop.

Ik hou ervan om de mooie landschappen in de buurt van Reuver vast te leggen. Daarnaast fotografeer ik graag stadslandschappen. Ik probeer mijn eigen stijl te ontwikkelen door mijn foto’s op een bijzondere manier te belichten, al dan niet in de nabewerking.
Ik ben 2018 lid van de fotogroep in Reuver. Een fantastische groep, boordevol talent, creativiteit en humor. Ik hoop veel te kunnen leren van mijn mede-hobbyisten.

kim 1 kim 2 kim 3 kim 4