Paulette Noten

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Paulette Noten.
Sinds 2009 ben ik aangesloten bij deze groep. Mijn motivatie lag in het feit dat ik al heel lang van plan was om me te verdiepen in de fotografie. De bijeenkomsten zijn ontspannend en informatief. De thema’s werken stimulerend en nodigen uit tot creativiteit. Leren van elkaars “kijk” ervaringen en het uitwisselen van wijsheden schept een band. Dat is een prettige verrijking voor ons allen. Als je lid bent van de Fotobond, ben je in de gelegenheid om aan allerlei interessante cursussen en workshops deel te nemen.

fotonr1 fotonr2 fotonr3 fotonr4a fotonr5 fotonr6 fotonr7 paulette-2

parachute

parachute

paulette-4 paulette-5 paulette-6 paulette-7 paulette-8 paulette-9 paulette-10 paulette-11 paulette-12 paulette-14

distelvlinder op een zonnehoed “in white”

distelvlinder op een zonnehoed “in white”

paulette-humor Projecta1_64 roermondbeejnach_080