Jacques Hensen

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Jacques Hensen.
De interesse voor fotografie heb ik overgenomen van mijn vader. We hadden vroeger thuis een geïmproviseerde doka, waarin ik regelmatig het een en ander uitprobeerde. Van een analoge spiegelreflexcamera ben ik overgestapt naar een digitale systeemcamera. Eind 2012 heb ik een digitale spiegelreflexcamera aangeschaft en wilde ik mijn “kijk op fotografie” verruimen om zo meer uit mijn hobby te kunnen halen. Daarom heb ik me in februari 2013 aangemeld bij de fotogroep Reuver. Het delen van ervaring en bespreken van elkaars foto’s is leuk en leerzaam. Door het werken met periode-thema’s en bijvoorbeeld een doorlopende kettingfoto wordt je geprikkeld om ook andere onderwerpen in beeld te brengen, dan je gewend bent.

e j l

draak hommel lijnenspel paardenbloem paddoos Pauw roofvogel strorollen African sunset in Belfeld bubble domburg gekiekt bloem eiffel